Free Ringtone Maker е безплатна програма за създаване на рингтонове за вашия смартфон. Free Ringtone Maker е изключително прост и удобен софтуер за Windows за създаване на ваши собствени безплатни мелодии. С програмата се работи лесно и позволява много бързо да записвате отделни фрагменти на любимите си песни. Софтуера е безплатен и е съвместим с операционна система Windows, размера е около 1MB.
Направете свои собствени мелодии рингтонове в 3 лесни стъпки
За да си направите свои собствени безплатни тонове на звънене, просто стартирайте програмата и следвайте следните лесни стъпки:

 1  Стъпка: Избор на песен.

Просто кликнете върху бутон „Choose a Song from My Computer“.

 2  Стъпка: Изрежете най-добрата част.

В тази стъпка ще изберете най-добрата част от песента за тона на звънене. Просто плъзнете плъзгачите, за да зададете началната и крайната точка на селекцията.
Можете да слушате тона на звънене предварително, като използвате бутоните на плеъра, както и да добавите различни ефекти.

 3  Стъпка: Запазете рингтона на компютъра.

Просто кликнете върху бутона „Save Ringtone to My Computer“. След това можете да изберете местоположение, където да запазите файла.
Когато файлът с мелодията за звънене е запазен, можете да го намерите, като кликнете върху бутона „Locate in Windows Explorer“ или да започнете да създавате нов тон на звънене, като кликнете върху бутона „Make a New Ringtone“.

Free Ringtone Maker може да изтеглите БЕЗПЛАТНО от този линк – http://www.musetips.com/downloads/RingtoneMakerSetup.exe

Коментари

Share.

Comments are closed.