Изненада за феновете на турското кино!
Тази вечер (16-и април, понеделник) почитателите на Бурак Йозчивит (Кемал от „Черна любов“) ще могат да видят любимеца си и на големия екран в столичния кино салон „Арена Запад“ на бул. „Тодор Александров“ №64!
Точно в 19:20 часа е премиерата на игралния филм „Братко, мой“ (Kardesim Benim), в който участие вземат и любимците на цяла Турция Аслъ Енвер („Мечтатели“, „Истанбулска булка“) и Мурат Боз.
ВХОДЪТ Е СВОБОДЕН!
Филмът, заснет през 2016-а, разкрива семейните ценности и приоритетите в живота на двама отчуждени братя музиканти, които изпълнявайки последната воля на починалия си баща отново намират път един към друг.
Историята:
Спокоен, но доста загадъчен, Хакан (Бурак Йозчивит) е 30-годишен, чаровен и известен изпълнител. Колкото и да се опитва да страни от жълтата преса, конфликтът с брат му Озан (Мурат Боз) е тема номер за папараците. Озан е на 28, също известен изпълнител, но за разлика от брат си е весел, забавен и общителен. Скарани, двамата братя от дълги години не са се срещали. Тази студенина между тях е още от детските им години. Загубили майка си отрано, за двамата се грижи баща им Еркан, който пее по сватби. Тримата обикалят от град на град, детството им минава по пътищата, без постоянен адрес. В тези времена Еркан поверява цялата отговорност за по-малкия си син на брат му Хакан. Докато единият се отдава на детството си, другият е принуден да порасне преждевременно. И така, братството преминава във вражда и раздяла. Погребението на баща им ги среща отново. Среща ги и с бащиното предсмъртно желание, което ще промени много неща… 

Език: турски
Превод: с български субтитри
Жанр: драма, комедия
Турция, 2016 г., 120 минути
Режисьор: Мерт Байкал
С: Аслъ Енвер, Бурак Йозчивит, Мурат Боз

Кино салон „Арена Запад“
бул. „Тодор Александров“ №64
София, кв. Западен парк
тел.: 02/8127 700

http://tvnovellas.blogspot.com/2018/04/blog-post_431.html

Коментари

Share.

Comments are closed.