ЕКСКЛУЗИВНО: „Намери ме“ – нов турски сериал от 15-и януари по NOVA


Можете да харесате фейсбук страницата на „Намери ме“, като отворите този линк – https://www.facebook.com/NameriMeElif/

NOVA завърта премиерния за България турски сериал „Намери ме“.

„Elif“, както е оригиналното заглавие, стартира на 15-и януари (понеделник) и ще се излъчва всеки делник от 16:30 до 17:30 часа по NOVA на мястото на индийския сериал „Завинаги свързани“.

Продукцията започва в Турция по Kanal 7 на 15-и юли 2014-а година като продължава и до днес с над 600 епизода по 45 минути.

Това е историята на добродушно момиченце, което се превръща в пешка в съперничествата и конфликтите, разкъсващи семейство Емироолу. Елиф е на шест години, когато майка ѝ Мелек тайно я оставя в богатото семейство Емироолу, където малкото момиченце ще израсне – също като майка си, като слугиня във фермата. Въпреки че не го знае, Елиф е дете на Кенан Емироолу – най-големия син в семейството. Той няма представа, че детето е негово, макар че е влюбен в майка ѝ Мелек, преди тя да го изостави. Преди шест години обаче Мелек напуска фермата от страх за живота на дъщеря си. Дали сега вродената доброта на Елиф ще успее да поправи злините, сторени на нея и семейството, и да донесе щастие във фермата на Емироолу?
(Visited 712 times, 3 visits today)

Коментари

You might be interested in

Inline
Inline