Звездата на Арсенал Месут Йозил смята да се ожени за своята Амине Гюлше на едно от най-красивите места в Швеция – историческия замък „Шулехолм“, построен в края на 19-и и началото на 20-и век, съобщава вестник Takvim.
Световният шампион на Германия и Мис Турция 2014-а, която е живяла 21 години точно в Швеция, смятат да направят паметното събитие след края на Мондиал 2018-а в Русия, пише Sportal.bg.
Актрисата Амине Гюлше, станала популярна у нас като Нур от сериала „Сега и завинаги“, и Месут са много щастливи заедно.
Първоначално младоженците искали да сключат брак в лъскав хотел, но след като обиколили всички тузарски заведения в скандинавската страна и нито едно не им допаднало, се спрели на двореца. Менюто на тържеството щяло да бъде няколко степенно и щяло да включва скъпи рибни и месни блюда. Тържеството се изчислява на един милион турски лири.
Гостите са подбрани между роднини и приятели и ще наброяват около 500 души. Красавицата е изпратила лични покани на всички. Сватбата с Йозил ще бъде уважена от шведски политици, актриси, манекенки и спортисти от цял свят. Като комплимент от младоженците те щели да получат не само впечатляваща програма, но и самолетни билети и нощувки в баровски хотели.

Коментари

Share.

Comments are closed.