bTV Lady пуска премиерния за България сериал „Горещи пари“.
Бразилската теленовела стартира на 23-и април (понеделник) и ще се излъчва всяка делнична вечер от 21:00 до 22:00 часа на мястото на турския сериал „Тайни“.
Историята разказва за кражбата на 40 милиона долара от сейфа на луксозния хотел Кариока Палас и последствията от нея в живота на всеки един от замесените, без значение дали са гости на хотела, заподозрени или присъстващите на една голяма бална вечер. Внучката на собственика на хотела – Луиза, вижда как празненството за 25-ия рожден ден се превръща в едно от най-големите полицейски разследвания.
Парите идват от петзвездната сделка между собственика – Педриньо Гуимараеш, разорен милионер, и младият бизнесмен Ерик Рибейро, без съгласието на единствената наследница Луиза, внучката на Педриньо. Престъплението е извършено от четирима служители на хотела: портиера Малагета, ментора на плана; сервитьора Жулио; рецепциониста Ажналдо и приятелката му, камериерката Сандра Елена. В началото те не бързат и не се решават, но след това, след като различни събития в живота им ги изправят на ръба, решават да участват в обира.
С плащането в брой, бонвиванът Педриньо планира да се премести в САЩ, придружен от внучка си и иконома си Нелито. В нощта на бала, след като се осъществява обира, Луиза преживява два удара: открива, че Ерик, в когото е влюбена, е новият собственик на Кариока Палас, и това, че дядо ѝ е разорен. И като капак на това, младата жена преживява още едно силно разочарование: любимият ѝ е разследван и е задържан от полицията като основния заподозрян. Тогава тя решава да се бори, за да помогне на дядо си, нещо, което преди никога не ѝ се е налагало да прави.
Вдовец и баща на тинейджърката Бебет, Ерик е искал да преобрази имота в нещо по-рентабилно. Младият бизнесмен не се е влюбил след загубата на съпругата си, въпреки опитите на Мария Пия. Тогава, една страст се заражда между Луиза и Ерик, а нейните мечти да застане начело на хотела, за да върне славните дни на мястото, са унищожени точно от мъжете, които обича най-много: дядо ѝ, който го е продал, и Ерик, който го е купил; факти, за които дори не е подозирала.
За да разнищи престъплението за милиони, инспектор Антония, сестрата на Нелито, не щади усилия. Неподкупен професионалист, тя се бори за справедливост. Тя няма контрол над делата на сърцето и открива любовта в прегръдките на Жулио, разкаялия се крадец. Криминалния квартет не може да си позволи да харчи пари, за да не събужда подозрения и за това продължават нормално работата си в Кариока Палас, надявайки се скоро да бъде обявен фалит и всички да бъдат уволнени… (telenovella-bg)

Коментари

Share.

Comments are closed.