Режисьор : Антон Федотов

## В ролите : Дмитри Назаров, Дмитри Нагиев, Сергей Лавигин, Олег Табаков, Анфиса Черних, Кирил Ковбас, Сергей Епишев, Михаил Тарабукин, Никита Тарасов, Михаил Башкатов и др.

## IMDB : 6.5 от 145 гласували Линк към IMDB

## Държава : Русия

## Година : 2017

## Времетраене : 114 минути

## Резюме : По лична молба на руския президент Виктор Баринов заминава за Сочи заедно с екипа си, за да представят страната в световния шампионат на професионалните готвачи. В трудната борба за титлата той получава неочаквана помощ от своя син Иван, за чието съществуване разбира едва в навечерието на състезанието… Младежът се интересува само от програмиране и хакерски софтуер, но това се променя, когато среща красива французойка с избухлив характер. (В крайна сметка тя се оказва рускиня, но това далеч не са всички изненади.)

Двойката лети за Сочи, където се оказват в конкурентни кулинарни отбори – тя се съревновава за Франция, той, естествено, за Русия. Предстои му да заслужи доверието на бащиния си екип, да избегне затвор за хакване сайта на военното министерство – и да помогне на Нагиев да избяга от планинско село в Абхазия, където го чака насилствена сватба…

Коментари

Share.

Comments are closed.