Филмът е заснет по мотиви от популярната книга „Лошо момче” на Бюшра Кючюк.
Всичко започва с преместването на 17-годишната Кайла при баща си, когото никога не е виждала. Бащата, научавайки за бременността на майка й, казва, че не е готов за това и я изоставя сама. Кайла е много гневна на баща си за това, че е израсла без него.
Баща й настанява Кайла в училище в нов град. Там момичето намира нови приятели – Джансу и Йомер. И още един приятел – Мерич Туна. Мерич е лошо и тъмно момче, а Кайла започва да общува с него, за да ядоса баща си. Навсякъде ходи с него, отива в баровете, където постоянно се мотае. Но има нещо, което не знае. Това, момиче, което ходи с него, става негово гадже. И по този начин в крайна сметка – целта на враговете му, които искат да го засегнат. Мерич предупреждава за това Кайла, обяснява й цялата сериозност на ситуацията, но момичето не обръща внимание на думите му… Няколко пъти Мерич я спасява от ръцете на бандитите. Мерич изглежда груб, безчувствен, но вече е започнал да се привързва към Кайла.
Мерич е имал лошо детство.Станал е свидетел как баща му е изменил на майка му в леглото им, видял е нервните сривове на майка си и това е станало психическа травма за него. Затова си е обещал, че няма да се доверява на никого. От самотата и тъмнината го спасява само рисуването. След време ще участва в конкурс, където ще спечели първо място с рисунките на Кайла. Кайла е станала неговата муза. И колкото и да не признава пред себе си, нито пред Кайла, Мерич се нуждае от това момиче…

Коментари

Share.

Comments are closed.