Този четвъртък, 04 януари, рано сутринта Хулиан Хил и Марджори де Соуса се срещнаха в Института по съдебна медицина в Мексико, за да направят ДНК тест на Матиас, който този месец ще навърши годинка. 

Въпреки че срещата беше в 10:00, актьорът пристигна още в 9:10 и веднага беше заобиколен от група журналисти, които го попитаха как се чувства сега, когато може да се приключи с битката, която води с бившата си, от раждането на бебето. „Щастлив, че най-накрая ще се реализира ДНК тестът“. Той увери, че не е поискал да се направи този тест, защото се съмнява в бащинството си.
Марджори де Соуса дойде с малкия Матиас много спокойна, поздрави репортерите за новата година и ги помоли за търпение, за да не изплашат детето. Каза, че ще говори след като мине всичко… На излизане тя заяви, че съвестта й е спокойна и изтъкна, че Матиас не е плакал по време на изследванията за слюнка и кръв. Де Соуса помоли да не се спекулира повече, че тя иска пари от Хил, за да й плаща за психологически терапии в следствие на депресия от целия този процес и изтъкна, че ако се е търсило плащане, е било от страна на властите, а не от нейна или от тази на адвокатите й. „Напълно фалшиво е, нито аз, нито адвокатите ми сме искали подобно нещо. Не спекулирайте, че искам пари, нямам нужда от това. Не беше нужно да стигаме дотук… няма за какво да се боя“, увери венецуелката.
Марджори де Соуса иска да изчисти името си, затова резултатите от теста ще станат публично достояние. „След 10 дни някъде ще излезне резултатът, но предполагам, че ще са публични, след подигравките и всички грозни неща, особено за сина ми, какво може да се направи? След подигравките по мой адрес, като жена няма от какво да се боя, не дължа нищо, аз съм майка, която се бори за правата на сина си, жалко, че синът ми трябва да премине през всичко това и че днес е тук“, заяви актрисата.
След направените изследвания и срещата между актьорите и сина им, Хулиан Хил написа в социалните мрежи: „Слава Богу, с Марджори успяхме да поговорим лично за доброто на сина ни Матиас и за наше добро. Надяваме се скоро да приключи всичко“.
Очакваме резултатите и най-вече всичко да приключи за доброто на малкия Матиас…

 

Коментари

Share.

Comments are closed.