Какво е Коледа без най-популярните и обичани коледни филми? Подарете си незабравими вечери с тях.

 

1.  Christmas Under Wraps / Странната Коледа на Лорън (2014) Бг аудио

Свързано изображение

Резюме : Д-р Лорън Брунел смята, че е планирала целия си живот. Трето поколение хирург, тя разчита да бъде приета на работа в престижна болница и така да наследи кариерата на баща си. Плановете й обаче неочаквано пропадат, когато тя е поставена в списъка на чакащите.  Единственото подходящо решение в този момент е да приеме позицията на главен лекар в малкото градче Гарлънд, Аляска. Убеждавайки себе си, че това е само временно, тя неочаквано среща Анди – чаровно местно момче, което й разкрива очарованието от това да живееш за мига и да се наслаждаваш на всеки шанс, който ти е поднесъл живота. Бащата на Анди, обаче крие от Лорън тайна. Точно когато е на път да я разгадае, тя получава новина, която ще я принуди да вземе решение, което ще промени живота й завинаги. След това коледните празници никога няма да бъдат същите.

<< Гледай сега >>

 

2. Matchmaker Santa / Дядо Коледа – сватовник (2012) Бг аудио

Свързано изображение

Резюме : Като малко момиче Мелани мечтае да намери своя приказен принц точно както родителите й са открили истинската любов. Мелани вече е пораснала и ръководи своя собствена пекарна. Приятелят й е красивият изпълнителен директор Джъстин и всичко изглежда идеално. За празниците Джъстин кани Мелани в своята вила, за да я запознае с майка му. Впоследствие обаче Мелани осъзнава, че прекарва много повече време с най-добрия приятел на Джъстин – Дийн , отколкото със самия него. Дали двамата ще осъзнаят, че помежду им има нещо повече?

<< Гледай сега >>

 

3. My One Christmas Wish / Търси се семейство за Коледа (2015) Бг аудио

Резултат с изображение за 3. My One Christmas Wish / Търси се семейство за Коледа (2015) Бг аудио

## Резюме : жаки Търнър е колежанка, преживяла трудни и болезнени мигове като дете. Въпреки че вече е успяла да вземе живота си в ръце, празниците винаги й напомнят за тежкото й минало. За да не посрещне отново празниците сама, тя публикува обява в търсене на семейство, с което да прекара Коледа. За нейна изненада, получава писма от много хора в нейното положение, затова Джаки решава да организира празненство за всички, така че никой да не се чувства самотен.

<< Гледай сега >>

 

4. Christmas With Tucker / Коледа с Тъкър (2013) Бг суб

Резултат с изображение за Christmas With Tucker

Резюме :  Тринадесетгодишно момче, току-що загубило баща си, намира приятел в лицето на съседското кучето Тъкър. Когато съседът попада в затвора, момчето се грижи за кучето, както и то за него. Съседът излиза от затвора и си иска кучето, но раздялата с приятел не е толкова лесна. 

<< Гледай сега >>

 

5. Christmas Solo / Песен за Коледа (2017) Бг суб

Резултат с изображение за 5. Christmas Solo / Песен за Коледа (2017) Бг суб

## Резюме : Двама самотни родители са на кръстопът пред откриване на любовта точно по Коледа. Двете им деца са съпернички в училище за мястото на главната солистка в хора и когато нещата излизат извън контрол, не им остава нищо друго, освен да се молят за една щастлива и спокойна Коледа. 

<< Гледай сега >>

 

6. Jingle All the Way 2 / Коледата невъзможна 2 (2014) Бг аудио

Резултат с изображение за 6. Jingle All the Way 2 / Коледата невъзможна 2 (2014) Бг аудио

## Резюме : Двама отчаяни бащи са готови да жертват всичко, за да се покажат като по-добрият татко на Коледа! Забавният и спокоен Лари е решен да открие идеалният подарък за 8-годишната си дъщеря Ноел. Най-модерната играчка в момента е мечето Харисън, но то е разпродадено навсякъде. Вторият баща на Ноел обаче няма да се даде лесно и е намерил начин той да сбъдне желанието на Ноел и да й купи Харисън. Лари научава, че желанието на Ноел е да получи именно мечето и вече нищо не може да излезе на пътя му, за да направи детето си щастливо.

<< Гледай сега >>

 

7. Olaf’s Frozen Adventure / Замръзналото кралство: Коледа с Олаф (2017)

Резултат с изображение за 7. Olaf’s Frozen Adventure / Замръзналото кралство: Коледа с Олаф (2017)

## Резюме : В Замръзналото кралство: Коледа с Олаф, който съдържа четири нови оригинални песни, Олаф и Свен се отправят на весело приключение, за да открият и покажат на Елза и Анна най-добрите празнични традиции.

В първия зимен сезон, след като вратите на Замръзналото кралство са отново отворени, Елза и Анна стават домакини на празненство, на което са поканени всички от Арендел. Когато хората от града неочаквано си тръгват по-рано, за да се насладят на своите собствени празнични обичаи, двете сестри осъзнават, че си нямат своя семейна традиция. Така Олаф тръгва да претърсва кралството за най-добрите обичаи, за да спаси първата Коледа на своите приятели.

<< Гледай сега >>

 

8. Bad Santa 2 / Лошият Дядо Коледа 2 (2016) Бг суб

Резултат с изображение за 8. Bad Santa 2 / Лошият Дядо Коледа 2 (2016) Бг суб

В това продължение на Лошият Дядо Коледа, професионалния крадец и имитатор на Дядо Коледа Уили (Били Боб Торнтън) се съюзява с неговото джудже помощник (Тони Кокс) за последния им обир в Чикаго по време на Бъдни вечер.

<< Гледай сега >>

 

9. One Christmas Eve / В навечерието на Коледа (2014)

Резултат с изображение за One Christmas Eve

Бъдни вечер е – една от най-магическите нощи в годината. Семейство, приятели, мир на земята, доброжелателство – всичко това се случва някъде, но не и у Блекморови. Защото тази Коледа всичко, което може да обърка при тях, се обърква. Всичко започва, когато Сесар Кортес оставя малко кученце пред вратата им. Сесар се спъва, пада и се налага Нел и двете й деца да го заведат в болница. Там тя се запознава със симпатичен доктор, а 11-годишният й син, заедно с кученцето, падат в дупка на строителна площадка. Новоназначен охранител по погрешка взима такса за колата им, а неприятна сестра тормози цялото семейство. По-късно семейството е отвлечено по погрешка с колата си и Коледата наистина става специална, макар и не най-идеалната.

<< Гледай сега >>

 

10. Santa Buddies / Приятелите на Дядо Коледа (2009)

Резултат с изображение за 10. Santa Buddies / Приятелите на Дядо Коледа (2009)

Дисни представя на вашето внимание говорещи кутрета в света на приключенията! Присъединете се към фантастичното пътешествие във вълшебният свят на вашите любими приятели! Пътешествие във вълшебният свят на Северния Полюс! Неповторимата история за Коледната вълшебна висулка, която в навечерието на Рождество Христово започва да се топи и за това как смелите кутрета ще направят всичко възможно за да спасят Коледа!

<< Гледай сега >>

 

11. 12 Gifts of Christmas / 12 Коледни подаръка (2015) Бг суб

Резултат с изображение за 11. 12 Gifts of Christmas / 12 Коледни подаръка (2015) Бг суб

Резюме : Две седмици преди Коледа, вечно заетият Марк Ренкуист наема художничката Анна Паризи като помощник в купуването на подаръци за приятелите и семейството му. Различните критерии на двамата водят до конфликти, но Коледа приближава с бързи темпове и няма време за губене.

<< Гледай сега >>

 

12. Magic Stocking / Чудеса по Коледа (2015) Бг аудио

 Резюме : A young widow’s daughter was given a tattered old Christmas stocking at a holiday craft sale, but her mother is skeptical of its magic when it seems to create small trinkets on its own. 

<< Гледай сега >>

 

13. Magic Stocking / Чудеса по Коледа (2015) Бг аудио

Резултат с изображение за On the Twelfth Day of Christmas

## Резюме : Maggie is thrilled when Mitch, her long time crush, moves back to town. When she learns Mitch’s love for Christmas has drastically changed, she tries to bring his holiday spirits back by showing him the magic of Christmas. 

<< Гледай сега >>

 

14. Chilly Christmas / Коледа с Чили (2012) Бг аудио

Резултат с изображение за Chilly Christmas (2012)

## Резюме : Когато едно малко момче научава, че опт брега на Сънсет Бий ще се мести с баща си в Ню Йорк, то има една седмица да обучи голямото си невъзпитано плажно куче Чили да стане примерен градски обитател и да свикне с живота и порядките вътре в дома. Иначе ще трябва да се разделят и Чили да живее в кучкарник.

<< Гледай сега >>

 

15. Ice Age: A Mammoth Christmas / Ледена епоха: Мамутска Коледа (2011)

Резюме : Чухте ли новината? Любимите ви герои от ледената епоха се завръщат в това съвсем ново празнично приключение за цялото семейство! Когато Сид по невнимание унищожава предаваната по наследство в семейството на Мани коледна украса и попада в „списъка с непослушни деца“ на дядо Коледа, той се отправя на едно невероятно смешно пътешествие до Северния полюс, за да оправи нещата. В края на краищата, всичко се обърква още повече. Сега от Мани и неговата праисторическа банда зависи дали Коледата ще бъде спасена!

<< Гледай сега >>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

Коментари

Share.

Comments are closed.