Хитовият медицински сериал от тази седмица ще продължи да се излъчва от вторник до четвъртък в 20:00 ч. по NOVA

Операцията на бащата на Наталия ще се превърне в отправна точка за интимни разговори и професионални сблъсъци в епизодите тази седмица от вторник до четвъртък, в 20:00 ч. по NOVA.  Отношението на Калин към съдията ще провокира Наталия да преосмисли взетото решение за развод, а д-р Генадиев от своя страна ще направи и невъзможното, за да убеди съпругата си че има смисъл в съвместното им бъдеще. Отношението към пациента обаче няма да остане незабелязано и ще предизвика конфликт между д-р Романова, Виолета и д-р Добрева. Скандалът ще бъде и началото на нов съюз в болницата след многобройните опити на Захариева да настрои екипа срещу доцент Банков.

Доцент Захариев ще се изправи пред дилемата да се подложи на операция, за да спаси ръката си или да се лиши от възможността да оперира завинаги. Напрежението в операционната ще ескалира и за други лекари – д-р Романова ще разбере за изневярата на съпруга си, която ще рефлектира и върху професионалния й живот. Отхвърлена ще се почувства и д-р Стилянова, която ще се опита да подкрепи Петър в тежкия момент, макар и без успех.

Зародилото се приятелство между доцент Банков и д-р Тасев ще се превърне в основен дразнител за Вяра, която всячески ще се опита да промени отношенията на половинката й с най-големия й противник в болницата.

Не пропускайте „Откраднат живот: Чуждо тяло“ от вторник до четвъртък в 20:00 ч. по NOVA.

От 13-и октомври, всеки петък от 20:00 часа, ще се излъчват нови епизоди от риалити сериала „Съдби на кръстопът“.

Коментари

Share.

Comments are closed.