Младите актьори от Твоят мой живот искрено страдат след финала на любимата поредица

Твоят мой живот се прости със зрителите преди няколко седмици. Звездите предложиха на феновете достатъчно драматичен финал и се пръснаха като птици по света. Младите актьори още страдат по продукцията, а ветераните изпращат мъдро поредния успешен продукт в кариерата си.

Еркан Петеккая подходи най-неемоционално при раздялата си с Твоят мой живот. Сериалът, който му донесе световна слава и доста проблеми с медиите, в крайна сметка го направи особено желан. Предложиха му страхотен договор в Лос Анджелис, който ще позволи синът му никога да не се тревожи от липсата на пари.

За беда, актьорът, изиграл Джихан Гюрпънар в Твоят мой живот, пак влезе в болницата. Нескончаемите му проблеми със здравето го изпратиха за лечение и дори – операция. Накрая на Еркан Петеккая му писна, взе жената и детето и отново запраши за Танзания! По света пътуват и Мине Тугай и Баръш Фалай.

Ебру Йозкан не избяга далече, но посвети всеки миг на мъжа си Ертан Сабан. Красавецът снима и в момента, хубавата му булка вече настоятелно работи върху най-лелеяната си мечта – за бебе.

Дживан Джанова и Толга Текин се посветиха на театър, фестивали и семействата, за които все не им остана време. Двамата обаче имат време да помислят и за младите си колеги, които чувстват като деца в сериала, и за…Нурсел Кьосе. Лудата Кериман ще се окаже най-любимата роля в кариерата на турската немкиня. Тя все още се връща в спомените си за работата в сериала и купонясва с момичетата, които имаха по-малко атрактивни роли от нея.

Най-тежко изживяват раздялата младежите от Твоят мой живот. Лейля Танлар и Алина Боз страдат по дебютната си продукзия. Далеч по-спокоен се показва Бурак Тозкопаран. Красавецът обаче не пропусна да отбележи колко ще му липсват екранните дядо и баща, които са го научили на толкова много неща.

 

Коментари

Share.

Comments are closed.