Край на „Прости ми“ и „Моят живот“, какво се случи в сериалите преди финала?

Два от най-хитовите турски проекта „Прости ми“ и „Моят живот“ са към своя край. Една от най-успешните турски поредици приключи заради липса на средства и нисък рейтинг, а втората остава без актьори. След 5 успешни сезона „Прости ми“ отива в историята. И няма да бъде подновяван отново.

Новината бе съобщена от dizihabersitesi.com и потвърдена от още няколко местни издания. След повече от 1000 епизода, лентата спира да се излъчва. А продуцентите преценили, че им е по-евтино да платят неустойки на екипа, отколкото да продължат с излъчването на поредицата.

Какво ще се случи накрая?

Бахар и Онур се женят и изглеждат щастливи заедно. Кемал напуска, тъй като животът му е разбит и той вече няма нищо, за което да живее и да се бори. Джунейт и Фериде обаче стигат до раздяла. И няма изгледи да се съберат отново.

Всъщност, именно напускането на Кемал отдръпва публиката, а опитите на продуцентите да намерят заместник на актьора, удрят на камък. В крайна сметка, по финансови причини слагат край на проекта. Финалният епизод все още се пази в тайна, но се очаква много скоро да бъде оповестено, какво ще се случи в него.

Финансова сеч заплашва и Моят живот

Другата хитова поредица „Моят живот“ завършва след 4 сезона. На финала Арда и Ефсун се развеждат, а надеждите на най-близките им да се съберат удрят на камък. Зейнеп празнува и е щастлива от този факт. Междувременно възмездието застига Волкан. Докато той, Зейнеп и Зюхар са на работа, излизат тайни, които шокират всички.

Сбогуваме се с "Прости ми" и "Моят живот"

Сбогуваме се с „Прости ми“ и „Моят живот“

Избухва и пожар, който застрашава живота на Волкан, но той се измъква. Плановете на Зейнеп за сватба с Арда се провалят, тъй като Волкан успява да му разкрие цялата истина.

Сериалът завършва със събирането на Ефсун и Арда, която още веднъж се жертва за него, за да го спаси.

Коментари

Share.

Comments are closed.