Финалът на „Сега и завинаги“ е в понеделник (16-и април), но, дами, запазете спокойствие!
Любимецът на зрителите – Толгахан Сайъшман – се завръща само след месец, но в ефира на Diema Family… През май там тръгва най-новият сериал на екранния Ийт Козан – „Черна перла“ (Siyah Inci), който ще се върти цяло лято. Новата поредица, която приключи в Турция само преди два месеца, ще се излъчва всяка делнична вечер от 22:00 часа, на мястото на „Моят живот“.
Партньорка на Сайъшман в новата лента е младата актриса Ханде Ерчел, позната от „Дъщерите на Гюнеш“ (Güneşin Kızları) и „Любовта не разбира от думи“ (Aşk Laftan Anlamaz). „Черна перла“ стартира в ефира на Star TV през септември миналата година, като заради нестабилния си рейтинг, който не оправдава очакванията на продуцентите, приключва едва след 20 епизода в началото на 2018-а.
В „Черна перла“ почитателите на Толгахан ще видят любимеца си в съвършено различен образ. От бизнесмен в „Сега и завинаги“ в новата мелодрама актьорът се въплъщава в ролята на бедния рибар Кенан, който живее в малко селце заедно с любимата си Хазал. Бащата на момичето обаче е против връзката на двамата млади заради занаята на Кенан. По ирония на съдбата, героят на Сайъшман съвсем случайно открива същинско съкровище на дъното на морето – изключително рядка черна перла, която би могла да сбъдне и най-големите му мечти, но и да съсипе щастието и радостта му.

Коментари

Share.

Comments are closed.