Нов криминален сериал стартира в ефира на Bulgaria ON AIR от 06-и юни (сряда)
Всеки делничен ден в 20:30 часа зрителите на политематичната телевизия ще имат възможност да проследят вълнуващите обрати в криминалната серийна драма „Сила“ (Smeris). Тя разказва историята на амбициозен детектив, който се бори срещу организираната престъпност в Тилбург, Холандия с цената на всичко…
Тео Камп (Йерон фон Конингсбрюхе) е най-добрият детектив в отдел „Убийства“ в холандския град Тилбург. От известно време той върви по следите на ловкия престъпник Фреди фон Нуне, а амбицията му да го залови става неговата цел номер едно. Когато за пореден път Тео нарушава правилата издирвайки издирва фон Нуне, началниците му го отстраняват от случая.
За наказание Камп е изпратен в отдел „Наркотици“, където трябва да си партнира с Уилям Нийсен (Денис фон де Вен) – най-невротичният детектив в управлението, който винаги спазва правилата. Двамата разследващи са пълна противоположност, но са принудени да загърбят различнията си, за да работят заедно. Въпреки отстраняването си от случая, Тео е решен, че няма да се откаже от разследването и ще продължи издирването на престъпника Фреди фон Нуне.
Дали отговорният и невротичен детектив Уилям ще попречи на опърничавия си колега Тео да хване престъпника и да се върне на старата позиция – гледайте в криминалния сериал „Сила“ – от 06-и юни (сряда) всеки делничен ден от 20:30 часа по Bulgaria ON AIR!
„Сила“ (Smeris)
Драма, криминален, Холандия, 2014 г.
Режисьор: Марк Уилярд
В ролите: Йерон фон Конингсбрюхе, Денис фон де Вен, Кики фон Дюрсе и др.

Коментари

Share.

Comments are closed.