Имаме общо 2442 филма в сайта.

Стик номер 3 / 3 – Iron (2004)

1
( Високо Качество )


Те-Сок преживява, като влиза в чужди къщи, докато собствениците им са извън града. Той обаче не се възползва от това, за да краде, а напротив – грижи се за къщите, поправя счупени вещи, дори пере и подрежда. В поредната „празна“ къща обаче среща Сон-Хуа, бивш модел, а сега съпруга, принудена да се крие вкъщи след поредния побой. Двамата откриват един в друг онова, което всички други са им отказали – приемане и разбиране.
Великият Ким Ки-Док („Островът”, „Истинска измислица”, „Лошо момче”) обикновено разказва истории изпълнени със сласт, отмъстителност и енергия. Негов специалитет са изящните, чувствени сцени без диалог, които оживяват чрез невероятните изпълнения на талантливите актьори и брилянтната визия на режисьора. В „Стик номер 3” главната героиня има само две реплики – „Да се нахраним” и „Обичам те”.
Филмът “Стик номер 3 / 3 – Iron (2004)” покорява публиката не само със своята оригиналност и свежест, но и с провокативността и изтънчеността си.

ДЕТАЙЛИ НА ФИЛМА Добавен преди 2 години
Стик номер 3 / 3 – Iron (2004)

Те-Сок преживява, като влиза в чужди къщи, докато собствениците им са извън града. Той обаче не се възползва от това, за да краде, а напротив – грижи се за къщите, поправя счупени вещи, дори пере и подрежда. В поредната „празна“ къща обаче среща Сон-Хуа, бивш модел, а сега съпруга, принудена да се крие вкъщи след […]

Категория: Азиатски, Драма, Криминален, Романтичен

Продукция: Южна Корея

IMDB Рейтинг: 8.1

Режисьор: Ким Ки-Док

В ролите: И Сънг-Йон, И Хьон-Кюн, Куон Хюк-Хо и др.

Етикети: , , , , , , , , ,

КОМЕНТАРИ Оставете коментар ?
 


placeholder