Ден след като у нас бе излъчен финалният епизод на турския сериал „Сега и завинаги“, изпълнителят на главната мъжка роля Толгахан Сайъшман преживя голям кошмар.
Екранният Ийт Козан катастрофира с BMW-то си в Истанбул и лимузината му пострада сериозно. Самият актьор е без наранявания, но дълго няма да може да се отърси от споходилия го ужас.
Силно стресирана от ПТП-то беше и съпругата му Алмеда. Красавицата също е била в колата и се е возила на предната седалка.
Катастрофата става на тъмно. Толгахан минава на червен светофар на кръстовище и върху лимузината връхлита такси с предимство. При удара са помлени калникът и бронята на жълтото возило, както и шофьорската врата на BMW-то.
На местопроизшествието тутакси пристига полиция. Ченгетата взимат от виновния за инцидента актьор алкохолна проба, която се оказва отрицателна, предават турските медии, цитирани от „Уикенд“. Съставен е и наказателен акт на замаяния ВИП нарушител.
Тази пролет на Толгахан му се случи и друга голяма неприятност, припомнят запознати. Наскоро той лежа в болница заради алергична реакция от поставена му ваксина.

Коментари

Share.

Comments are closed.