Прочетете какво ще се случи утре (12-и март) в следващия епизод на хитовия турски сериал „Любов под наем“, излъчващ се всеки делник от 13:30 до 15:00 часа по bTV.

Хазяинът на Тюркян решава да продаде дома, в който живее семейство Топал и им дава срок да освободят жилището. Нихан информира Сердар, че баба му флиртува с Хюлуси. Сердар настоява да се запознае с Хюлуси, за да разбере дали намеренията му към Тюркян са сериозни.

Фикрет мечтае общият магазин на „Гало“ и „Пасионис“ да се намира в елитния квартал „Нишанташъ“, но там трудно се намират свободни помещения.

Ясемин се обажда на бившия си шеф Неджип, който притежава сгради в района. Неджип кани през уикенда представителите на двете фирми на оглед и разговор.

Фикрет напомня на Дефне за уговорката им и иска от нея да не идва с Йомер в „Нишанташъ“, за да й даде шанс да завоюва сърцето му. Дефне се съгласява при условие, че ако не успее, Фикрет ще напусне страната.

Йомер увещава Дефне да замине с него, но тя се оправдава с домашни ангажименти. Нериман научава за пътуването на Фикрет и племенника й и предупреждава Дефне, че ще изгуби Йомер. Въпреки съпротивата на Дефне, Нериман а уведомява , че ще последват тайно Йомер и Фикрет.

В деня на заминаването Йомер изненадва Дефне в дома й и настоява да го придружи. Дефне забелязва колата на Нериман, която се приближава по улицата и кани Йомер в къщата. Тя обещава на Нериман, че ще тръгне с нея и Корай към „Нишанташъ“, без Йомер да я види.

Суде посещава Дениз в жилището му и го обвинява, че я е измамил, че ще получи поста на главен редактор в модното списание. Дениз й обяснява, че Ферал е предложила да снима на корицата на списанието обувките на „Транба“. Разгневена и разочарована, Суде си тръгва.

Нериман, Корай и Дефне наблюдават скрити Йомер, Фикрет, Синан, Ясемин и Неджми в „Нишанташъ“. Нериман принуждава Дефне да признае за облога си с Фикрет и я упреква за риска, на който е подложила връзката си. Дефне се защитава, че е искала да се увери в любовта на Йомер.

Нериман урежда с помощта на свой човек да подслушва разговорите между Фикрет и Йомер.

Коментари

Share.

Comments are closed.