Прочетете какво ще се случи утре (12-и март) в следващия епизод на турския сериал „Майка“, който се излъчва от 22:00 до 23:00 часа по bTV Lady!

Зейнеп казва на Джахиде, че не иска да я вижда повече и напуска дома ѝ.
Зейнеп отива при Гьонюл и ѝ разказва какво е сторила Джахиде. Гьонюл оправдава адвокатката.
Старата Зейнеп се заклева пред снимката на сина си, че ще разкаже на внучка си, че Гьонюл го е убила.
Синан си обажда на Зейнеп и двамата се срещат в едно кафене. Зейнеп му разказва, че Джахиде не е истинската ѝ майка, а Гьонюл.
Шуле излиза на пазара, а Мелек без да иска удря вратата. Дженгиз излиза и ѝ се скарва. Кара я да му измие цялата кола и детето се намокря.
Шуле се обажда на Зейнеп и ѝ казва да дойде до апартамента ѝ. Зейнеп отива при нея и ѝ казва, че няма дълго да издържат преди отново да започнат да измъчват детето. Шуле гони Зейнеп.
Дженгиз урежда да влезе в нелегалния бизнес, но трябва начален капитал. Той обещава, че ще го намери и отива при Джахиде, която го гони и му казва, че сделката им се разваля, тъй като Зейнеп знае цялата истина.
Дженгиз се прибира бесен и пребива Шуле. Мелек се затваря в стаята си.
На следващия ден Шуле обвинява Мелек, че всичко се случва заради нея. Вечерта двете излизат в парка и Шуле решава да заложи капан на Зейнеп, като я викне при тях и се обади на полицията.
Гьонюл казва на Зейнеп да не отива, защото може да я арестуват отново. Зейнеп отива и разказва всичко на Синан, който прави проверка в апартамента на Шуле, тъй като си притеснява да не би с Мелек да се е случило нещо.

Коментари

Share.

Comments are closed.