Прочетете какво ще се случи утре (14-и март) в следващия епизод на турския сериал „Сега и завинаги“, излъчващ се всяка делнична вечер от 20:00 часа по bTV.

Нур и Ийт се разхождат из Адана. Хората ги поздравяват и се радват, че момичето се е върнало в родния си край. Двамата отиват на гробището, за да се поклонят на родителите на Нур. Ийт казва на гроба, че обича дъщеря им. Благодари им, че са я отгледали. Обещава пред мъртвите, че цял живот ще се грижи за Нур.
Джахит казва на второто дело, че не иска да се разведе с жена си.
Ийт открива Фикрет. Губи и ума и дума като вижда жената. Притеснява се да говори с нея, но се запознават и установява, че това е тя.
Жената разбира, че това са Нур и Ийт Козан. Кани ги да влязат вътре. Фикрет разказва, че е била в чужбина, но се е върнала в Турция. После коментира, че се гордее с приятелката си.
Нaзан е щастлива, че не са се развели с Джахит. Той отговаря, че трябва да се осъзнае. Назан му обещава, че няма да е същата. Обещава му, че ще приеме бебето на Елмаз. Джахит настоява жена му да припознае детето, което ще се роди. Назан се радва. Джахит казва, че не вярва на Елмаз и затова се е отказал от развода. Моли Назан да не казват на Елмаз, че са още заедно, докато бебето се роди. След това двамата ще заведат дело и ще отнемат детето от нея.
Ярен се интересува от Ямур. Айтюл и Иджлял си премълчават.
Нур се опитва да обясни на приятелката си за какво са дошли, но Фикрет обяснява за своите преживявания. Нур споменава за батко ѝ. Жената онемява.
Ямур отива на среща с Емин, но е малко сърдита. Момичето обаче мисли за сестра си и казва, че Ярен се е върнала.
Елмаз звъни на Джахит.  Той не отговаря, но след като се прибира чува Елмаз как си мечтае. Тя го пита дали се е развел. Той ѝ обяснява, че вече е свободен мъж. Елмаз го прегръща, но мъжът се държи студено.

Ямур е любопитна каква е сестра ѝ. Емин е отчаян. Момичето се надява да се сближат с Ярен. Емин се държи странно, но не смее да каже на Ямур за чувствата си към Ярен.

Айтюл е доволна, че царството на Ямур вече е към края.
Нур и Ийт се опитват да убедят Фикрет да прости на брат си. Канят я да дойде в Истанбул.

Коментари

Share.

Comments are closed.