Прочетете какво ще се случи утре (6-и февуари) в следващия епизод на хитовия турски сериал „Черна любов“, който се излъчва от 21:00 до 22:30 часа по Diema Family!

Можете да харесате фейсбук страницата на „SerialBG“, като отворите този линк – https://www.facebook.com/onlain.filmi.seriali/

Зейнеп и Озан решават да си тръгват. Зехир се ядосва и звъни на Кемал.
Кемал търси Лейля. Тя не е вкъщата. Младежът открива следи от кръв. Обажда се на секретарката си да открият жената.
Нихан обяснява на баща си, че се е върнала и го пита как е Лейля. Емир се намесва в разговора. Йондер се ядосва и го заплашва.
Емир продължава да притиска Нихан със заплахи. Тя обаче настоява техният брак да бъде само фиктивен. Емир държи всички да разберат, че има истински брак.
Тарък взима Озан и Зейнеп. Зехир продължава да ги упреква, че са предали най-близките си.
Лейля благодари на Йондер, че я спасил.
Йондер казва на Галип да не участва в новия търг за къщата на Лейля. Галип отказва. Тогава Йондер го заплашва, че ще се наложи да отговаря на много въпроси пред хората.
Хюсеин най-после се убеждава, че синът му няма да се откаже от черната си любов.
Вилдан моли сестра си да не й отнема съпруга. Лейля я разкарва от стаята си.
Тарък вижда Бану да излиза с друг мъж. Не издържа и се опитва да се сдобри с нея.
Адвокатът съобщава на Лейля, че са спечелили търга и са откупили къщата, защото Галип не е участвал.
Асу дава писмата от майката на Туфан на чичо си и го обвинява, че я е лъгал.
Зейнеп пресреща Емир, след като Нихан за пореден път го отхвърля. Той ѝ казва, че ако детето е от него няма да позволи то да живее. Зейнеп му припомня за обещанието, но Емир влиза стаята си. Там го очаква Кемал, който вади пистолет и го заплашва.
Емир му заявява, че Нихан никога няма да е свободна, защото се е върнала по свое желание при съпруга си. Кемал отговаря, че повече няма да позволи близките му да бъдат наранявани. Взима пистолета и го насочва към Емир. Вади един куршум и казва, че шансът ще реши съдбата им.
Озан отива при сестра си и се извинява. Нихан му отговаря, че заради него повече от 5 години живее в затвора, а той има един шанс да ѝ помогне, но го е проиграл.
Емир вади от сейфа своя пистолет и го насочва към съперника си.
Озан казва на сестра си, че Зейнеп е получила болки и го е помолила да се обади на Емир.
Пистолетът на Емир е празен. Той го оставя на масата.
Кемал също насочва своя пистолет към Емир, който се страхува за живота си. Не издържа на напрежението и настоява съперникът му да натисне спусъка.
Салих се обажда на Зейнеп. Казва ѝ, че Кемал е  въоръжен в къщата. Тя се притеснява и казва това на Нихан.
Кемал стреля, но в дулото на пистолета няма куршум. Ред е на Емир. Той също натиска спусъка, но изстрел няма. В това време влиза Нихан и застава пред дулото. Казва на Кемал, че иска да я застреля, само защото е избрала да остане при съпруга си. Кемал удря Емир и взима Нихан. Тя се скарва с любимия си, а съпругът ѝ се опитва да убие Кемал. Тогава Нихан заявява твърдо на Кемал да уважи решението ѝ.
Нихан пита Емир дали детето на Зейнеп е от него. Той отново извърта темата, обвинявайки я, че не е успяла да убеди Кемал, че вече е примерна съпруга. Емир я кара да избира – или да изиграе ролята на живота си или за цял живот да носи траур.
Кемал се свързва със Зехир и му казва, че трябва да открият с какво Емир държи съпругата си.

Коментари

Share.

Comments are closed.