Паранормални явления и мистерии в най-новия уеб мистъри сериал „Килерът“ – от 22-и май (вторник) във Vbox7!

Историята на „Килерът“ заплита отношенията между група младежи, чийто живот се променя изцяло след трагичната загуба на техен близък приятел – Виктор (Иван Тишев от „Революция Z“ и „Не така, брат“). В опит да преодолеят мъката, те решават да посетят хижа, където обаче започват да се случват странни неща. Половинката на Иван в живота и в сериала – Надя Петрова, ще се превъплъти в образа на Зара – разумно и зряло момиче, на чието рамо приятелите винаги могат да се подпрат в тежък момент.
Хижата, в която младежите отсядат, се стопанисва от Мира Драганова в ролята на привидно тихата и невинна Глория, която крие много тайни, и Деян Каменов – Дидо от D2, който влиза в образа на Боян. Малко зловещ и плашещ, неговият герой е една от големите загадки за всички в групата.
Приятелската компания в „Килерът“ допълват още звезди от друга хитова уеб поредица – „Следвай ме“. Един от тях е Антоан Петров, който спечели престижната награда „Икар“ в категория дебют. Той се превъплъщава в интелигентния и леко саркастичен Мартин, който счита, че съдбата не е справедлива спрямо него.
Компания в „Килерът“ му правят Ралица Добрева в ролята на силната и леко арогантна Николета, както и танцьорът Димитър Горанов – Флинг, когото ще видим като Калоян – най-добрият приятел на Виктор. Групата е допълнена и от образа на Деница – малката сестра на Зара, която е импулсивна, конфликтна и непредвидима. В ролята на бунтарката влиза моделът Никол Андонова.
Режисьор на поредицата е Ники Илиев, познат на зрителите от „Забранена любов“, „Чужденецът“ и „Живи легенди“!

Коментари

Share.

Comments are closed.